Sta je achter de ideeën van FNV Vrouw, wil je graag meehelpen of meestrijden? Jij kan een verschil maken!

Word lid!

FNV Vrouw is een vakbond. Dat betekent dat de leden de organisatie zijn en dat we bestaan dankzij de leden. Het maakt ons dus heel blij als je lid word! Word nu lid of lees meer.

Word vrijwilliger!

Ook kun je als vrijwilliger onderdeel zijn van FNV Vrouw. We hebben regelmatig vacatures voor onze organisatie maar hebben ook heel vaak mensen nodig om de vele projecten en activiteiten goed uitgevoerd te krijgen. Zie je er nu niks bij staan? Je kan ons altijd mailen, we kunnen altijd extra handen gebruiken!

Vacatures

Wil je liever op een concrete functie (vrijwillig of betaald) reageren? Kijk bij de vacatures voor FNV Vrouw.

Agenda

Kijk in de agenda voor komende acties, bijeenkomsten en workshops. Zie vooral ook onze facebook hiervoor. Je kan je hier aanmelden voor activiteiten. Wil je op de hoogte blijven van wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Idee of issue melden?

We zijn een actieve organisatie die middenin de maatschappij staat en die resultaten bereikt in maatschappelijke, politieke en organisatorische kwesties. Laat het ons weten als je iets ziet dat beter kan of een idee hebt. En/of heb jij ervaringen of een netwerk die je wilt delen? Meld het ons!

Handige informatie?

Zoek je handige informatie zoals hoe je goed kunt onderhandelen? Of praktische tips voor een organisatie of gemeente om een activiteit voor vrouwen te organiseren? Wij delen onze ervaringen en inzichten graag.

Hiervoor hebben we diverse publicaties beschikbaar en veel daarvan zijn ook gratis als download verkrijgbaar.