Informatie

Meer weten en meer kunnen,
met en door FNV Vrouw

Met jarenlange ervaring en talloze vrouwen die hun kennis en netwerk delen in verschillende activiteiten hebben we een bron van nuttige en waardevolle informatie opgebouwd. Al die informatie is beschikbaar; online als download, te bestellen als document maar ook via persoonlijke hulp. FNV Vrouw deelt haar kennis met jou zodat jij meer weet en meer kan.

Verbeter jouw positie met deze kennis

Wil jij jouw positie op de arbeidsmarkt of in de maatschappij versterken? Gebruik dan onze praktische informatie over hoe je bijvoorbeeld beter kunt onderhandelen of hoe je weer aan het werk komt.

Je vindt de informatie door te klikken op de blauwe vierkanten met witte pijlen die je vindt op deze pagina.

Belastingservice FNV

Ook als je hulp nodig hebt bij de belastingaangifte kun je bij ons terecht. Zo vind je door heel Nederland adviespunten met vrijwilligers van de Belastingservice FNV. Zij helpen FNV-leden bij de belastingaangifte maar ook als je bezwaar wilt maken op een aanslag of achteraf iets moet corrigeren. Ook leden van FNV Vrouw kunnen van deze service gebruik maken. Je hoeft hiervoor alleen maar online een afspraak te maken.

FNV Infowijzer

Zoek je heel concreet antwoord op vragen over werk of inkomen? Check dan eens de online FNV Infowijzer. Handig gerubriceerd per categorie vind je hier vast de informatie die je nodig hebt.