Lidmaatschap bij FNV Vrouw

Wil jij je ook inzetten voor een (gender)gelijke maatschappij en economische rechtvaardigheid? Een samenleving met eerlijke kansen en mogelijkheden voor iedereen in al hun diversiteit? Sluit je dan aan bij FNV Vrouw en word lid!

Word nu lid

Gendergelijkheid op het gebied van werk, zorg en inkomen

FNV Vrouw zet zich voor gendergelijkheid rondom werk, zorg en inkomen. Dat doen we met en voor iedereen. Voor mensen die sterker willen worden door economische zelfstandigheid en zo bestaanszekerheid creëren. En met mensen die vanuit hun positie kunnen bijdragen aan het verbeteren van de situatie van anderen.

Doe jij mee?

Bij FNV Vrouw vind je een podium voor hen die ervaringen met elkaar willen delen over hun werk en leven. Dit kan met projecten, bijeenkomsten, trainingen of andere projecten. Als lid van FNV Vrouw werk je dus mee aan een (gender)rechtvaardige maatschappij en meer kansen voor ieder mens. Doe jij mee?

Word nu lid

Ledenvoordeel FNV, ook voor leden van FNV Vrouw

Als lid van FNV Vrouw profiteer je ook van het Ledenvoordeel FNV. Dit zijn onder andere kortingen op verzekeringen, reizen, producten, diensten en bij winkels. Dit ledenvoordeel kan per jaar variëren.

In 2021 zijn de jaarvoordelen:

  • Voordeel op groene energie bij Greenchoice
  • Tot 15% korting op particuliere schadeverzekeringen bij Univé
  • 12% korting op opleidingen en cursussen bij NHA
  • 15% korting op Nibud-producten
  • 10% extra korting bij Plutosport
  • 12,5% korting bij DeOnlineDrogist.nl
  • 5% korting op alle fietsen van 12GO Biking
  • € 42,- korting op een mobiel abonnement van Mobiel.nl
  • Voordeel bij Center Parcs
  •  

Meer informatie over Ledenvoordeel FNV vind je op ledenvoordeelfnv.nl.

Meer informatie over de jaarvoordelen lees je in de Programmafolder Ledenvoordeel FNV 2021.

Lid worden?

Wil je lid worden van FNV Vrouw? Dat kan direct! Vul dan snel het aanmeldformulier in en je ontvangt de bevestiging per e-mail.

Aanmeldformulier

10 redenen om lid te worden van
FNV Vrouw

FNV Vrouw vertrouwt op de eigen kracht van ieder mens. Daarom zien we de toekomst met optimisme tegemoet. De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid van iedereen, ongeacht opvattingen, geloof, opleiding, kleur, seksualiteit of klasse. Wij staan open voor iedereen en sluiten niemand uit. FNV Vrouw streeft naar een harmonieuze samenleving die veilig en vrij voor iedereen is. Door lid te worden van FNV Vrouw draag je hier actief aan bij.
Gaat jouw hart sneller kloppen van debatteren, ben je geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen en volg je de politiek op de voet? Als lid van FNV Vrouw kun je deelnemen aan vergaderingen, congressen, seminars en workshops. Bij jou in de buurt, of elders in het land. Blijf op de hoogte, ga de discussie aan en praat mee over de toekomst van vrouwen in de politiek in Nederland.
Jouw stem telt! Als lid heb je invloed op de koers van FNV Vrouw. Onze leden beslissen mee op alle niveaus. Bijvoorbeeld door input te leveren voor projecten, mee te discussiëren over beleidsthema’s en door standpunten te vormen. Op ledencongressen beslis je mee over de landelijke koers van FNV Vrouw en op regiocongressen over de koers in jouw provincie. Jouw stem telt bij de verkiezingen van voorzitters en kandidaten. Laat weten wat jij belangrijk vindt!
Dat willen wij ook. Maar daar hebben we jouw hulp hard bij nodig! Onze leden zijn onze ambassadeurs. Jij vertelt mensen in jouw omgeving waarom FNV Vrouw het waard is om lid van te zijn en draagt onze standpunten uit. Je inspireert vrienden, kennissen en familieleden. Je houdt ons scherp en geeft ons feedback. Online en offline. Jij steunt ons. Samen staan we sterk!

Wij nemen jouw ambities serieus. FNV Vrouw zet zich in voor betere lonen en onderwijs van hoge kwaliteit. Wij investeren in de ontwikkeling van jouw talent. Als lid van FNV Vrouw krijg je alle informatie over opleidingen, cursussen en trainingen aangeboden. Zo kun je binnen een groot netwerk jouw talenten ontplooien.

Jij vindt dat FNV Vrouw goed werk doet en wilt hen steunen. Met jouw lidmaatschap ondersteun je onze activiteiten in de verschillende projecten, lokaal, regionaal en landelijk. Je steunt ze met jouw bijdrage, jouw stem en jouw hulp. Precies op de manier die bij jou past. Jouw steun wordt op prijs gesteld.

Met jouw FNV Vrouw-lidmaatschap word je niet alleen lid van de feministische vakbond op landelijk, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Bij jou in de buurt worden talloze activiteiten georganiseerd. Dat kunnen projectactiviteiten, bijeenkomsten of dialoogtafels zijn. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd. Een keer per jaar komen alle leden van FNV Vrouw bij elkaar voor het ledencongres. Een mooi moment om mede leden te ontmoeten!

Als lid betaal je contributie. Jouw financiële bijdrage vormt een belangrijke bron van inkomsten voor FNV Vrouw. Dat geld wordt geïnvesteerd in de vereniging. Bijvoorbeeld door bijeenkomsten, workshops en cursussen aan te bieden aan alle FNV Vrouw-leden. Op deze manier kunnen we heel veel vrouwen in de gelegenheid stellen om zichzelf verder te ontwikkelen. Met jouw bijdrage, groot of klein, zijn we heel erg blij!

Onze leden doen mee. De leden van FNV Vrouw vormen het kloppende hart van de vereniging. Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. Of je nu veel of weinig tijd hebt, jouw enthousiasme en inzet worden gewaardeerd! FNV Vrouw biedt ieder lid de mogelijkheid om zich in te zetten. Je ontwikkelt activiteiten in de regio, steunt ons financieel of helpt mee bij het organiseren van evenementen. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij FNV Vrouw en krijg je volop gelegenheid om andere leden te ontmoeten.

Als lid blijf je op de hoogte van wat er leeft en speelt binnen en rondom FNV Vrouw. Je ontvangt onze digitale nieuwsbrieven met daarin de actualiteiten in de vereniging. Je wordt uitgenodigd voor de regionale en lokale bijeenkomsten. En je bent welkom op onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering waar je mee kunt praten over alle actuele onderwerpen. Je kunt in gesprek met onze bestuursleden en hebt alle gelegenheid om eigen onderwerpen in te brengen en te bespreken.

Regulier tarief 2020

Jouw lidmaatschap van FNV Vrouw kun je via een machtiging (automatische incasso) of acceptgiro voldoen. Via een machtiging is efficiënter en dus voordeliger:

Periode Per automatisch incasso Per acceptgiro
Per maand € 9,65 Niet mogelijk per maand
Per kwartaal € 28,95 € 30,00
Per half jaar € 57,90 € 59,10
Per jaar € 115,80 € 117,00
Word nu lid

Beëindiging lidmaatschap

Wil je geen lid meer zijn van FNV Vrouw? Zeg het lidmaatschap dan schriftelijk op. Dit kan ook per e-mail: post@fnvvrouw.nl. De opzegtermijn is, afhankelijk van de betaaltermijn, minimaal een maand.