FNV Vrouw

Jouw feministische vakbond

FNV Vrouw, dat is jouw feministische vakbond. Want wij zijn er voor ieder mens. Gezamenlijk maken we ons sterk voor economische rechtvaardigheid en een maatschappij waarin iedereen gelijke kansen heeft, economisch zelfstandig kan zijn en bestaanszekerheid heeft. Daar zetten wij ons voor in met drie speerpunten: zorg, arbeid en inkomen. En daar hebben we jou voor nodig!

Resultaten bereiken met mensen zoals jij

Om een maatschappij en arbeidsmarkt te creëren die veilig en vrij is en dezelfde rechten en kansen biedt aan iedereen, hebben we jou nodig. Mensen die vanuit hun positie kunnen bijdragen aan het onder de aandacht brengen van speerpunten, die kennis en ervaringen delen of die bijeenkomsten mogelijk maken. Net als dat we ons voor iedereen inzetten, hebben we ook iedereen (zoveel mogelijk) nodig om dit te bereiken. Doe jij mee?

Waar FNV Vrouw zich voor inzet

Daarom word je lid van FNV Vrouw

Als lid van FNV Vrouw ontwikkel jij jezelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij.

Dit zijn de redenen om lid te worden van FNV Vrouw

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Je werkt mee aan gelijkheid en economische rechtvaardigheid

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

FNV Vrouw wordt sterker door jou

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Je werkt mee aan gelijkheid en economische rechtvaardigheid

FNV Vrouw streeft naar een harmonieuze samenleving. Door lid te worden van FNV Vrouw, werk je daar actief aan mee. Zo kun je jouw stem in de politiek laten horen en het gendergelijk debat inhoud geven, je kunt meebepalen wat de koers van FNV Vrouw wordt en daarmee hoe we als organisatie de maatschappij veranderen. Maar je kunt ook als vrijwilliger meedoen, of je nu veel of weinig tijd hebt. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze organisatie en wij zijn er om jou te helpen activiteiten in jouw regio te ontwikkelen en evenementen te organiseren. Zo werken we samen aan een gendergelijk Nederland.

Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

Natuurlijk wil jij jezelf ontplooien, nieuwe mensen leren kennen en op de hoogte blijven. Dat kan allemaal met en dankzij FNV Vrouw. Ten eerste omdat wij ons hard maken voor betere lonen en onderwijs van hoge kwaliteit; we investeren in de ontwikkeling van talent dus ook in dat van jou. En als lid van FNV Vrouw krijg je ook informatie over opleidingen, cursussen en trainingen aangeboden. Maar ook heb je toegang tot personen die zich ook inzetten voor een eerlijkere arbeidsmarkt; je leert ze kennen bij de vele activiteiten van FNV Vrouw en bij het ledencongres. En natuurlijk blijf je op de hoogte via onder meer de digitale nieuwsbrieven die wij onder onze leden verspreiden.

FNV Vrouw wordt sterker door jou

FNV Vrouw wordt sterker door jou

Wij bieden jou veel, maar we hebben je ook hard nodig. Als lid betaal je contributie waardoor wij weer bijeenkomsten, workshops en cursussen kunnen aanbieden maar ook aan onderzoeken kunnen bijdragen en issues aan de kaak stellen. Daarnaast ondersteun je onze bestuursleden ook met jouw stem en hulp, net hoe het bij jou past. Met jouw bijdrage help je FNV Vrouw dus groter te worden; jij bent onze ambassadeur en geeft ons de kans om meer te bereiken. Samen staan we sterk!

Ik doe mee!