De organisatie

FNV Vrouw is een vakbond die bestaat dankzij leden en vrijwilligers. Als zelfstandige organisatie hebben we een kleine werkorganisatie en een groot vrijwilligersnetwerk. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van alle activiteiten en projecten en het onderhoud en uitbouwen van de vele samenwerkingsverbanden.

Vrijwilligers en betaalde banen

De werkorganisatie bestaat uit drie medewerkers en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de verschillende programma’s en de leden- en financiële administratie. Het bestuur wordt uitsluitend gevormd door vrijwilligers.

Het bestuur

Het bestuur van FNV Vrouw bestaat uit de volgende leden:

  • Irma Sinnige – Voorzitter
  • Wilma Hoogendoorn – Interim Secretaris

Organogram FNV Vrouw

Organogram FNV-vrouw-2018 website

Vrijwilligers, voor economische rechtvaardigheid

Alle activiteiten kunnen enkel gerealiseerd worden dankzij de inzet van vrijwilligers. Zij zetten zich vanuit hun positie in voor een betere positie van andere mensen en zichzelf en zijn een essentieel onderdeel van onze organisatie en de resultaten die we daarmee bereiken.

Activiteiten voor en door vrijwilligers

Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren bijdragen zoals met bijvoorbeeld het organiseren of ondersteunen van:

  • een workshop of training,
  • een project,
  • conferenties,
  • netwerkbijeenkomsten of evenementen
  • lokale activiteiten.

Ook werken voor FNV Vrouw als vrijwilliger?

Wil jij ook werken voor FNV Vrouw als vrijwilliger? Dan kun jij je, als je lid bent, je altijd daarvoor aanmelden door ons te mailen. Vertel ons in jouw mail wie je bent, hoe we je kunnen bereiken en of je voorkeur hebt voor de activiteiten of vorm van bijdrage die jij zou kunnen leveren. Wil je liever op een concrete functie (vrijwillig of betaald) reageren? Kijk dan bij de vacatures die we online gepost hebben.