Doe mee!

Samen sterk voor (gender)gelijkheid en economische rechtvaardigheid

Een actieve organisatie die daadwerkelijk resultaten boekt, dat ben je natuurlijk niet alleen. Dat doe je met elkaar, met mensen die bijdragen aan een rechtvaardige samenleving door ideeën in te brengen, zich in te zetten voor FNV Vrouw maar ook door mensen die hun eigen positie verbeteren door workshops of projecten te volgen.

Vrouwenbond anno nu

Een feministische vakond is nog altijd broodnodig. We leven in een tijd van sterke flexibilisering van de arbeidsmarkt; minder vaste contracten, veel flexwerk, vrijwel geen stijgende lonen en veel competitie. Een tijd waarin discriminatie op de arbeidsmarkt nog altijd aan de orde van de dag is, een tijd waarbij vrouwen nog altijd 15% minder verdienen dan mannen en 45% van de zwangere vrouwen te maken heeft met zwangerschapsdiscriminatie. Maar ook een tijd waarin de gevolgen van het uitbuiten van de aarde steeds meer boven komt drijven, een tijd waarin structurele veranderingen in de samenleving hard nodig zijn om racisme, seksisme en discriminatie tegen te gaan, een tijd waarin de zorg voor kinderen en anderen nog steeds sterk ondergewaardeerd wordt. Daarom is een feministische vakbond nodig. Alleen samen staan we sterk, doe mee!

Ik doe mee!

  Ik doe mee door:

  Neem contact met mij op bij voorkeur op:
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  Op tijdstip:

  Na ontvangst van het formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Daarom word je lid van FNV Vrouw

  Als lid van FNV Vrouw ontwikkel jij jezelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij.

  Dit zijn de redenen om lid te worden van FNV Vrouw

  Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

  Je werkt mee aan gelijkheid en economische rechtvaardigheid voor iedereen

  Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

  Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

  Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

  FNV Vrouw wordt sterker door jou

  Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

  Je werkt mee aan gelijkheid en economische rechtvaardigheid voor iederen

  FNV Vrouw streeft naar een harmonieuze samenleving die voor iedereen vrij en veilig is. Door lid te worden van FNV Vrouw, werk je daar actief aan mee. Zo kun je jouw stem in de politiek laten horen en het gendergelijke debat inhoud geven, je kunt meebepalen wat de koers van FNV Vrouw wordt en daarmee hoe we als organisatie de maatschappij veranderen. Maar je kunt ook als vrijwilliger meedoen, of je nu veel of weinig tijd hebt. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze organisatie en wij zijn er om jou te helpen activiteiten in jouw regio te ontwikkelen en evenementen te organiseren. Zo werken we samen aan een rechtvaardig Nederland.

  Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

  Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

  Natuurlijk wil jij jezelf ontplooien, nieuwe mensen leren kennen en op de hoogte blijven. Dat kan allemaal met en dankzij FNV Vrouw. Ten eerste omdat wij ons hard maken voor betere lonen en onderwijs van hoge kwaliteit; we investeren in de ontwikkeling van talent dus ook in dat van jou. En als lid van FNV Vrouw krijg je ook informatie over opleidingen, cursussen en trainingen aangeboden. Maar ook heb je toegang tot mensen die zich ook inzetten voor een betere, gelijkere arbeidsmarkt; je leert ze kennen bij de vele activiteiten van FNV Vrouw en bij het ledencongres. En natuurlijk blijf je op de hoogte via onder meer de digitale nieuwsbrieven die wij onder onze leden verspreiden.

  FNV Vrouw wordt sterker door jou

  FNV Vrouw wordt sterker door jou

  Wij bieden jou veel, maar we hebben je ook hard nodig. Als lid betaal je contributie waardoor wij weer bijeenkomsten, workshops en cursussen kunnen aanbieden maar ook aan onderzoeken kunnen bijdragen en issues aan de kaak stellen. Daarnaast ondersteun je onze bestuursleden ook met jouw stem en hulp, net hoe het bij jou past. Met jouw bijdrage help je FNV Vrouw dus groter te worden; jij bent onze ambassadeur en geeft ons de kans om meer te bereiken. Samen staan we sterk!

  Ik doe mee!