Doe mee!

Samen sterk voor een vrouwproof arbeidsmarkt

Een actieve vrouwenorganisatie die daadwerkelijk resultaten boekt, dat ben je natuurlijk niet alleen. Dat doe je met elkaar, met vrouwen die bijdragen aan een vrouwproof arbeidsmarkt door ideeën in te brengen, zich in te zetten voor FNV Vrouw maar ook door vrouwen die hun eigen positie verbeteren door workshops of projecten te volgen.

Vrouwproof tijdens het jubileumjaar

Tijdens haar jubileumjaar gaat FNV Vrouw aan de slag met het ‘Vrouwproof’ maken van de arbeidsmarkt. Een broodnodige actie als je je realiseert dat de ongelijkheid op de werkvloer heel hardnekkig is, zo ligt ons inkomen 16% lager dan dat van onze mannelijke evenknie voor hetzelfde werk.

Ook heeft 45% van de zwangere vrouwen te maken gehad met zwangerschapsdiscriminatie en 40% van alle vrouwen werkt op basis van onzekere contracten.

We gaan dit doen door een instrument te ontwikkelen waarmee we bedrijven kunnen ‘meten’ op hun ‘vrouwvriendelijke klimaat’. Het meest vrouwvriendelijke bedrijf zal door ons in het zonnetje worden gezet. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Wij hopen daarom dat jij en veel meer vrouwen (organisaties) uit Nederland met ons mee gaan doen.

Ik doe mee!

Ik doe mee door:

Ik wil graag aanwezig zijn bij de dialoogtafel(s):
Vrouwelijke starters op de arbeidsmarkt - 17-2-2018Zwangerschapsdiscriminatie - 7-03-2018Hoogbegaafde vrouwen - 21-3-2018Werkende moeders - 19-4-2018LHBTI-vrouwen - 17-5-2018Pittige plussers - 29-5-2018Vrouwen in de politiek - 12-6-2018Vrouwelijk ondernemerschap - 28-06-2018

Neem contact met mij op bij voorkeur op:
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Op tijdstip:

*Bekijk hier het programma van de dialoogtafels

Na ontvangst van het formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Daarom word je lid van FNV Vrouw

Als lid van FNV Vrouw ontwikkel jij jezelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij.

Dit zijn de redenen om lid te worden van FNV Vrouw

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

FNV Vrouw wordt sterker door jou

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

Je werkt mee aan een Vrouwproof arbeidsmarkt

FNV Vrouw streeft naar een harmonieuze samenleving die vrouwproof is. Door lid te worden van FNV Vrouw, werk je daar actief aan mee. Zo kun je jouw stem in de politiek laten horen en het vrouwvriendelijke debat inhoud geven, je kunt meebepalen wat de koers van FNV Vrouw wordt en daarmee hoe we als organisatie de maatschappij veranderen. Maar je kunt ook als vrijwilliger meedoen, of je nu veel of weinig tijd hebt. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze organisatie en wij zijn er om jou te helpen activiteiten in jouw regio te ontwikkelen en evenementen te organiseren. Zo werken we samen aan een vrouwproof Nederland.

Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

Jouw ontwikkeling en je netwerk groeit

Natuurlijk wil jij jezelf ontplooien, nieuwe mensen leren kennen en op de hoogte blijven. Dat kan allemaal met en dankzij FNV Vrouw. Ten eerste omdat wij ons hard maken voor betere lonen en onderwijs van hoge kwaliteit; we investeren in de ontwikkeling van talent dus ook in dat van jou. En als lid van FNV Vrouw krijg je ook informatie over opleidingen, cursussen en trainingen aangeboden. Maar ook heb je toegang tot vrouwen die zich ook inzetten voor een betere, vrouwproof arbeidsmarkt; je leert ze kennen bij de vele activiteiten van FNV Vrouw en bij het ledencongres. En natuurlijk blijf je op de hoogte via onder meer de digitale nieuwsbrieven die wij onder onze leden verspreiden.

FNV Vrouw wordt sterker door jou

FNV Vrouw wordt sterker door jou

Wij bieden jou veel, maar we hebben je ook hard nodig. Als lid betaal je contributie waardoor wij weer bijeenkomsten, workshops en cursussen kunnen aanbieden maar ook aan onderzoeken kunnen bijdragen en issues aan de kaak stellen. Daarnaast ondersteun je onze bestuursleden ook met jouw stem en hulp, net hoe het bij jou past. Met jouw bijdrage help je FNV Vrouw dus groter te worden; jij bent onze ambassadeur en geeft ons de kans om meer te bereiken. Samen maken we de arbeidsmarkt vrouwproof!

Ik doe mee!