Penningmeester

FNV Vrouw bestuur zoekt per direct een penningmeester – De werkzaamheden van de penningmeester:

Je houdt je bezig met het beheer van de financiën van de vereniging en vormt samen met de voorzitter en secretaris het dagelijks bestuur en ben je aanwezig bij bestuurs- en ledenvergaderingen. Je bent samen met de financiële medewerkster verantwoordelijk voor het verzorgen van de boekhouding en de financiële transacties. Ieder jaar stel je een begroting op en schrijf je een financieel jaarverslag. Je adviseert het bestuur inzake het financieel beheer en onderhoudt contacten met de accountant.

Jouw profiel

  • Je beschikt over financiële en administratieve kennis;
  • Je kunt budgetten beheren;
  • Je kunt overweg met Microsoft office en boekhoudsoftware;
  • Je volgt de trends en ontwikkelingen t.a.v. het interne- en externe financieel beleid;
  • Je bent actief betrokken bij vrouwenissues en hebt affiniteit met de doelstelling van FNV

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een inspirerende organisatie die toegang biedt tot een breed scala aan netwerken van NGOs, ministeries en politici tot belangengroepen. Je krijgt de gelegenheid om je (bestuurs-) vaardigheden te ontwikkelen en verder uit te breiden en onderdeel uit te maken van een zeer diverse groep vrouwen die breed samenwerken voor een goede zaak.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Mail dan je motivatiebrief met CV naar post@fnvvrouw.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met bestuurslid Emma Zuiderveen: e-mail: secretaris@fnvvrouw.nl.

Over FNV Vrouw

FNV Vrouw maakt zich sterk om de positie van vrouwen te verbeteren en behartigt de collectieve belangen van vrouwen op het gebied van emancipatie en economische zelfstandigheid. Zij streeft naar gelijke kansen en mogelijkheden voor vrouwen, met respect voor verschillen. FNV Vrouw richt zich op het vergroten van het economisch en sociaal kapitaal zodat vrouwen onafhankelijke keuzes kunnen maken als het gaat om arbeid, zorg, ontwikkeling en vrije tijd. FNV Vrouw is een organisatie van vrouwen, voor vrouwen.