April, 2021

10apr13:0016:3010 april Algemene Ledenvergadering (ALV) FNV VrouwOnline

more

Details van het event

SAVE THE DATE


ZATERDAG 10 APRIL 2021
ALGEMENE LEDENVERGADERING FNV VROUW

Op zaterdag 10 april 2021 organiseren we een (extra) Algemene Ledenvergadering. In verband met de geldende coronamaatregelen zal deze volledig online plaatsvinden. Op deze ALV willen we o.a. met alle leden van gedachten willen wisselen over de toekomst van FNV Vrouw. We zullen de uitkomsten van de schriftelijke stemming van afgelopen najaar op deze ALV presenteren. We hebben besloten om aan deze stemming geen gevolgen te verbinden.

De vergadering zal geheel digitaal zijn. Om de vergadering op een professionele en ordelijke manier te laten verlopen worden we technisch ondersteund door FNV. Om deze reden is er een kleine kans dat de datum nog kan veranderen. Vooralsnog verwachten wij dat de vergadering op 10 april zal zijn van 13:00 uur tot uiterlijk 16:30 uur.

Medio maart ontvang je meer informatie zoals de officiële uitnodiging, de agenda en de benodigde vergaderstukken. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd kunt meepraten over de toekomst van FNV Vrouw. Zorg dat je erbij bent en noteer 10 april 2021 alvast in je agenda.

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 16:30

Locatie

Online

Ga naar de bovenkant