Word nu lid! 020 - 5816 398|post@fnvvrouw.nl
Workshops en trainingen2018-01-30T16:03:52+00:00

Workshops en trainingen

Leden trainen leden, doe mee!

FNV Vrouw is trots op haar actieve leden die heel veel kennis hebben en dit graag met de andere leden willen delen. 4 ervaren trainsters hebben een mooi aanbod aan trainingen ontwikkeld, speciaal voor FNV Vrouw leden. De workshops worden op verschillende locaties in het land gegeven.

Alle trainingen zijn gratis te volgen, maar let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus VOL=VOL. Niet-leden betalen 35 euro.

Grijp nu je kans om je verder te ontwikkelen, samen met andere vrouwen. Doe er je voordeel mee en schrijf je vandaag nog in! Opgeven kan via post@fnvvrouw.nl o.v.v. naam, contactgegevens en workshop(s) van jouw voorkeur.

Bekijk hier de Flyer Jubileumaanbod trainingen.

Workshops FNV Professionals

Wil je leren bluffen als vrouw? Heb jij een goede elevatorpitch klaar? Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?  Over deze onderwerpen biedt FNV professionals workshops aan.
Meer informatie en aanmelden.

Tipwijzers Sterk in je werk

Over verschillende onderwerpen zijn tipwijzer ontwikkeld. Hiermee komen vrouwen beter beslagen ten ijs bij het onderhandelen en vergroten hun kennis over pensioen, het omgaan met weinig geld en wat er komt kijken bij het weer aan het werk gaan.

De tipwijzers zijn hier downloaden.

FNV Infowijzer

Op de FNV Infowijzer  kun je antwoorden vinden op je vragen over werk en inkomen.

Loopbaanspiegel

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En benieuwd naar wat je kan en wat bij je past? Check het zelf met de loopbaanspiegel, een digitale test die je een goede spiegel voorhoudt.

WordPress Image Lightbox
X