KPMG SoProfessioneel

Als alleenstaande ouder heb je het druk. Soms kun je dan vergeten om in jezelf te blijven investeren. Precies om die reden vindt KPMG dat je best een beetje hulp kunt gebruiken. Daarom bieden zij jou de mogelijkheid om jouw persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen.

Trainers uit het KPMG-netwerk verzorgen graag de trainingen van KSP, zij doen dit op vrijwillige basis. Draag jij de zorg voor je kind (eren) alleen en wil jij je verder ontwikkelen? Dan kun jij je in 2019 weer aanmelden voor (een van) de trainingen van dit unieke samenwerkingsproject tussen FNV Vrouw, Vrouw en Vaart, Nisa for Nisa, de Hippe Heks en KPMG: KPMG SoProfessioneel.

Het trainingsschema wordt in het 1ste kwartaal van 2019 hier bekend gemaakt.

KPMG SoProfessioneel (KSP)

KPMG SoProfessioneel is een uniek samenwerkingsproject tussen KPMG, de Hippe Heks en FNV Vrouw voor alleenstaande ouders. Zij organiseren dit programma in samenwerking met Vrouw en Vaart en Nisa for Nisa.

Het KSP-programma bestaat uit twaalf trainingen die gericht zijn op het verbeteren van persoonlijke en professionele vaardigheden van de alleenstaande ouder. Elke deelnemer kan na deelname aan de trainingen begeleid worden door een persoonlijke coach. Er zijn geen kosten verbonden bij deelname aan dit KSP-programma.

KPMG SoProfessioneel 2015

In 2015 is SoProfessioneel van start gegaan als samenwerkingsproject tussen KPMG en vrouwencentrum De Hippe Heks uit Amsterdam Nieuw West. Dat was zo’n succes dat KPMG heeft besloten er een vervolg aan te geven en de naam te veranderen in KPMG SoProfessioneel. KPMG benaderde toen FNV Vrouw om toe te treden tot het samenwerkingsproject. Daar kon FNV Vrouw alleen JA op zeggen.

Wil je terugkijken op de ervaringen van de betrokkenen bij KSP in 2015? Bekijk dan dit filmpje dat gemaakt is door Lale productions. Veel kijkplezier!