Word nu lid! 020 - 5816 398|post@fnvvrouw.nl
FNV Vrouwenfestival 2018 2018-03-19T09:49:52+00:00

FNV Vrouwenfestival 2018

Kies bewust!

Jouw route voor een duurzaam leven
Op zondag 11 maart 2018 vieren de FNV Vrouwen Internationale vrouwendag. We gaan dan samen op reis. Een ontdekkingsreis van één dag waarbij je ontdekt hoe je bewust(er) kunt kiezen als het gaat om werk, ontwikkeling, gezondheid en jezelf.

Reis mee langs werk en privé

Je volgt een boostcamp waardoor je informatie, inspiratie en tips krijgt om jouw levenstijl -ontspanning, beweging en gezondheid – te boosten. Je maakt een werktour en staat stil bij wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Er zijn loopbaancoaches die je kunnen helpen om je doelen inzichtelijk te krijgen en je route uit te stippelen. Je kunt netwerken met powervrouwen die hun keuzes in werk en privé leven delen en tips geven.

Aan het eind van de reis heb je een logboek vol met tips, informatie en concrete actiepunten waarmee je op weg kunt gaan om uiteindelijk jouw ideale bestemming te bereiken.

Bestel nu je tickets voor een onvergetelijke, actieve en leerzame dag! Aanmelden kan via deze link.

Geen zin in een solotrip? Meld dan ook je reispartner aan.
 Tickets voor leden zijn gratis, niet-leden betalen €5,00.

Download hier de flyer van FNV Vrouwenfestival 2018.

FNV Vrouwenfestival 2018

Impressie vrouwendag viering 2018

Bekijk hier de foto’s en hier de film van de FNV vrouwendag viering van zondag 11 maart jl in Utrecht.

Programma

Datum: Zondag 11 maart 2018
Tijd: 12.00 – 17.00uur
Locatie: Bartholomeus Gasthuis – Lange Smeestraat 40 in Utrecht

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar post@fnvvrouw.nl.

Update 9 maart

Ruim 100 vrouwen hebben zich aangemeld voor de vrouwendag. Daarmee is onze viering helemaal vol! Het wordt een hele mooie ontdekkingsreis!

Al onze bezoekers kunnen hier alvast het reisprogramma downloaden. Wil je meer weten over de loopbaancoaches die je kunt spreken op 11 maart dan kun je hier alvast hun profiel bekijken.

Tot zondag.

Nog even en dan is het zover; de internationale vrouwendag viering van FNV.

Het programma wordt verzorgd door een groep van inspirerend vrouwen die jou in een middag een rugzak vol ideeën, tips, energie en inspiratie meegeven.

 • Kitty Jong, Vicevoorzitter FNV, verzorgt de opening en geeft daarmee het startsein voor onze reis.
 • Daily Coffie laat jou de kracht van je lach ontdekken. Met een boost vol positieve energie ga je de ontdekkingstocht in (mydailycoach.nl en (www.lachbeleving.nl)
 • Kom speeddaten met powervrouwen zoals:
  • Marjan Dijkema (Bestuur FNV)
  • Lotte Rensen (Oprichter ambitieuze meisjes en winnares viva-400 lijst)
  • Kirsten van den Hul (2de Kamer lid voor de PvdA)
  • Nevi Özütok (2de kamer Lid voor Groenlinks)
  • Nenita la Rose (Voorzitter Nederlandse Vrouwenraad)
  • Erica van Engel (Voorzitter Stichting Melania)

We verwachten ruim 100 vrouwen. Zondag 11 maart belooft een dag vol mooie ontmoetingen en energie te worden. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel via deze link

Nieuws over het programma

Het reisprogramma van de Internationale Vrouwendag Viering zit barstensvol inspirerende en interessante onderdelen. We lichten alvast een tipje van de sluier op:

Levensstijl boostcamp

Je gaat actief aan de slag met drie belangrijke levensstijl onderwerpen: bewegen, ontspanning en gezonde voeding. Wat maakt dat het soms zo lastig is om een gezonde leefstijl vol te houden of te veranderen? Wat is jouw manier of ingang naar een gezonde leefstijl? Wat kan jou helpen om bewuste keuzes te maken op het gebied van gezonde leefstijl en vitaliteit? Je gaat bewegen, ervaren, proeven, ontspannen en vooral veel energie ophalen, tijdens deze boostcamp.

De levensstijl boostcamps worden verzorgd door:
Mabel Houdtzagers en Carmen Kollmann van Fabulous & Healthy
Eileen Kalkman van Confriends

Werktour

Wie ben je, wat kun je en  wat wil je? Het antwoord op deze vragen vind je terug in jouw unieke verhaal, in jouw unieke ontwerp.  Hoe kom je achter dit verhaal en hoe zorg je dat je vanuit jouw eigen unieke verhaal bewuste keuzes maakt als het gaat om je loopbaan. Ook belangrijk wat houd je soms (bewust of onbewust) tegen om te kiezen en in actie te komen. Je volgt een prikkelende en actieve workshop. Met als resultaat meer inzicht en concrete actiepunten om stappen te zetten op weg naar jouw gewenste loopbaan bestemming.

De werktours worden verzorgd door:
Nathalie Keijzer van Autentico-tu
Jennifer Ebecillio, arbeids- en organisatiepsycholoog.

WordPress Image Lightbox
X