Activiteiten

Projecten, Workshops, Trainingen en Bijeenkomsten

Van workshops en trainingen tot projecten en activiteiten, als lid van FNV Vrouw heb je toegang tot ons kennisnetwerk maar ook tot bijeenkomsten waarbij je meer leert over diverse onderwerpen rondom zorg, arbeid of inkomen, en waardoor je sterker in je schoenen komt te staan.

Workshops & Trainingen

FNV Vrouw organiseert verschillende workshops en trainingen zoals de Training Geschiedenis FNV Vrouw. Maar ook verzorgen we ook bijeenkomsten bij lokale (vrouwen)netwerken, activiteiten in gemeentes of conferenties en bijeenkomsten in bedrijven.

Check de agenda

Kijk voor de komende activiteiten en projecten in de online agenda. Wil je je hiervoor aanmelden en ben je lid van FNV Vrouw, dan kan dat door het aanmeldformulier hier in te vullen. Ben je nog geen lid? Meld je dan hier aan.

Iets voor FNV Vrouw?

Twee weten meer dan een, en heel veel vrouwen zien in de arbeidsmarkt dan ook veel concrete voorbeelden die beter kunnen om de arbeidsmarkt echt vrouwproof te maken. Heb jij een issue dat je onder onze aandacht wilt brengen? Of wil je jouw kennis, ervaring en/of netwerk inzetten om FNV Vrouw te helpen de arbeidsmarkt vrouwproof te maken? Dan horen we dat heel graag van je, je kunt ons mailen via: post@fnvvrouw.nl.

Projecten van afgelopen jaren

Om onze doelen te bereiken zijn er altijd verschillende lopende projecten.
Een selectie daarvan wordt hier uitgelicht. Wil je daar meer over weten? Laat het ons weten!