Over FNV Vrouw

FNV Vrouw maakt zich sterk om de positie van vrouwen te verbeteren en geeft informatie over werk en inkomen. Ook is FNV Vrouw een podium voor vrouwen die ervaringen met elkaar willen delen over hun werk en hun leven.  FNV Vrouw maakt als sector deel uit van FNV in Beweging. Zo kunnen we ervoor zorgen dat ook in CAO's aandacht voor vrouwenzaken blijft. Verder geven we door lobby en acties suggesties om verbeteringen voor vrouwen te realiseren.

FNV Vrouw, inspirerend, uniek en slagvaardig

FNV Vrouw is een actieve organisatie met activiteiten voor alle vrouwen: jong en oud, betaald en onbetaald werkend en met verschillende achtergronden.

Door eigentijdse acties en projecten vragen we aandacht voor belangrijke onderwerpen, zoals de positie van alleenstaande ouders, kinderopvang en verlofregelingen. We maken ons sterk om de inkomenspositie van vrouwen te verbeteren en te zorgen voor een eerlijke verdeling van betaald en onbetaald werk.

Via de blokjes in de linkerbalk kom je nog meer over ons te weten.

Elders op deze website vind je informatie over wie we zijnwat we willen bereiken, activiteiten en informatie

Wil je meer weten?

Vraag dan het visiedocument of het actiepuntenplan aan via post@fnvvrouw.nl. Downloaden kan ook natuurlijk. Hier vind je het Visiedocument en de Actiepunten.

 

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen