Informatie

Door op de knoppen links op deze pagina te klikken vind je informatie over verschillende thema's: korte informatie, links naar interessante pagina's en publicaties van FNV Vrouw. 

De publicaties zijn te downloaden of te bestellen via het bestelformulier. De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.   

FNV Infowijzer

Op de FNV Infowijzer  kun je antwoorden vinden op je vragen over werk en inkomen.

Belastingservice FNV

Op diverse lokaties in Nederland worden jaarlijks in februari en maart honderdduizenden FNV-leden geholpen met het invullen van hun belastingaangifte. Er is altijd wel een plek bij jou in de buurt. Je kunt hier het gehele jaar door ook terecht voor nazorg, in verband met bijvoorbeeld wijzigingen en nagekomen aanslagen. Hier vind je meer informatie.

Wijzer in geldzaken

Een website waar veel handige tips en informatie te vinden is over geldzaken. Wat moet je regelen bij samenwonen, scheiding? Hoe zit het met je pensioen en nog veel meer.

NIBUD

Een handige website waar veel informatie te vinden is over financiele zaken.

Compensatie zorgkosten

Er zijn verschillende regelingen om die meerkosten te compenseren. Maak er gebruik van! Op deze website meer informatie.

Tipwijzers Sterk in je werk

Hiermee komen vrouwen beter beslagen ten ijs bij het onderhandelen en vergroten van hun kennis over pensioen, het omgaan met weinig geld en wat er komt kijken bij het weer aan het werk gaan. De tipwijzers zijn hier te downloaden.
- Tipwijzer Onderhandelen
- Tipwijzer Wonderen doen met weinig geld
- Tipwijzer Weer aan het werk
- Tipwijzer Pensioen

Publicaties bestellen

FNV Vrouw heeft veel informatie over werken, zorgen en inkomen. Direct naar het bestelformulier

Trainingen en advies

Trainingen en informatie om antwoorden te vinden op vragen betreffende werk & en privé, loopbaan en ontwikkeling. Zodat jij meer haalt uit je werk, ambities en leven. Naar de website.

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen