FNV Vrouw heeft een nieuwe voorzitter!

16 juni 2016

Judy Hoffer is tijdens de Algemene Leden Vergadering op 11 juni unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van FNV Vrouw, hét vrouwengeluid binnen de vakbeweging. Het bestuur van FNV Vrouw is zeer verheugd met deze benoeming. In de inwerkperiode hebben zij Judy mogen ervaren als zeer verbindend, motiverend en inspirerend. Zij zien dan ook met veel vertrouwen de toekomst van FNV Vrouw tegemoet.

Judy Hoffer wil FNV Vrouw op de kaart zetten. Zij wil graag dat de ‘gewone’ vrouw weet over het bestaan van FNV Vrouw en waar deze voor staat. Judy is van mening dat de jongere generatie zich onvoldoende bewust is van de ongelijkheid tussen man en vrouw en dat daar een schone taak ligt voor FNV Vrouw. Judy haar intentie is om via nieuwe manieren de jonge zelfbewuste vrouw te bereiken en aan FNV Vrouw te binden.

Als werkende vrouw, moeder van vier kinderen en echtgenote weet Judy Hoffer als geen ander wat er bij komt kijken om een goede werk-prive balans te realiseren én te behouden. Goede werk-prive balans, gezonde werkomstandigheden, economische zelfstandigheid en een eerlijke verdeling van betaald en onbetaald werk zijn dan ook thema’s die haar nauw aan het hart liggen. Samen met haar bestuur en samen met FNV- en vrouwenorganisaties wil zij optrekken om deze ongelijkheid het hoofd te bieden. “Des te groter ons bereik, des te meer invloed des de groter onze kracht!” aldus het credo van een vastbesloten Judy Hoffer.

Tijdens deze Algemene Leden Vergadering zijn ook de nieuwe penningmeester, Mara Cornelia en bestuurslid belangenbehartiging Tessa Marsman gekozen. Het bestuur bestaat verder uit Aletta Oosten (secretaris), Fatma Bugdayci (bestuurslid activiteiten), Sylvia Ortega (bestuurslid fondswerving) en Petra Verdonk (algemeen bestuurslid).

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen