FNV Vrouw en internationale samenwerking

FNV Vrouw is acteif betrokken bij de werkgroep internationale samenwerking (WIS) van het Netwerk Vrouwen FNV en heeft contacten met verschillende vakbondsvrouwenorganisaties wereldwijd. Er worden ervaringen uitgewisseld, ondersteuning geboden met materiaal, expertise en trainingen gericht op empowerment en het versterken van het vakbondsvrouwenwerk.   

Steun voor vrouwen wereldwijd

Word donateur van FNV Mondiaal en bied meer kansen aan werkende vrouwen wereldwijd. Hier vind je de informatie om donateur te worden.

FNV Mondiaal

FNV Mondiaal steunt projecten van vakbonden wereldwijd, onder andere voor vuilnisraapsters in Bangladesh. Voor 5 euro per maand steunen mensen alle prachtige projecten van FNV Mondiaal. Elke nieuwe donateur ontvangt een leuk welkomstcadeautje en wordt regelmatig op de hoogte gehouden via nieuwsbrieven en events. Donateur worden? Klik hier.

Informatie over de activiteiten van FNV Mondiaal. 

 

Project Turkije en Marokko 2016

De werkgroep internationaal van het Netwerk vrouwen FNV werkt samen met vrouwen van Turkse en Marokkaanse vakbonden om hun positie binnen hun vakbonden te versterken en aandacht te vragen voor precair werk door vrouwen.

Seminar Azerbaijan

Vrouwen van AbvaKabo waren samen met Turkse vakbondsvrouwen in november 2013 bij een seminar over gendergelijkheid bij van vakbondsvrouwen in Azerbaijan.
http://www.world-psi.org/en/seminar-gender-equality-baku-azerbaijan

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen