Activiteiten

Activiteiten

Wat is er te doen?

FNV Vrouw organiseert in samenwerking met het Netwerk Vrouwen FNV workshops en trainingen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met inkomen, arbeid en zorg. Maar wij hebben ook activiteiten waardoor je sterker in je schoenen komt te staan.

In verschillende projecten wordt gewerkt aan het verbeteren van de positie van vrouwen. Of dit nou te maken heeft met economische zelfstandigheid, het verbeteren van de balans werk en privé of de waardering voor (verschillen tussen) vrouwen.

Behalve projecten organiseren we ook conferenties, netwerkbijeenkomsten en dergelijke. Daarnaast organiseren lokale groepen regelmatig activiteiten in hun woonplaats.

Kijk voor de activiteiten in de blokken links op deze pagina en in de agenda!  

Informatie over activiteiten

Informatie over alle activiteiten en projecten zijn te vinden door te kijken op de rubrieken in de linkerbalk op deze pagina.

Actief worden

Ben je lid van een FNV bond en wil je je aanmelden voor een activiteit of wil je je kennis en ervaring inzetten bij bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten, trainingen en workshops? Meld je dan aan als actief lid.

>> Meer weten over actief worden

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen